Skriv ut

Skapa PDF

Verkstadsgatan 10-14, Boländerna

uppsala

Moderna flexibla lokaler under uppbyggnad i Boländerna!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran är enligt överenskommelse. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan säkerhet.
Storlek: 200 - 1 890 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att driva din verksamhet i moderna flexibla lokaler som är under uppbyggnad på Verkstadsgatan i Boländerna. Lokalerna om totalt 1 890 kvm kommer vara uppdelade i tre plan och det finns möjlighet att hyra hela ytan eller dela upp i mindre enheter. Lokalerna kommer ha ett mycket bra läge i Boländerna med närhet till ett generöst utbud av diverse service samt nära E4:ans södra påfart. Lokalerna beräknas vara klara under år 2021.

Utförande

Planlösning

Lokalerna om totalt 1 890 kvm är fördelade i tre plan. Man kan hyra helheten eller dela upp i mindre enheter och då utgör den minsta ytan ca 200 kvm. Se bifogade förslagsritningar på hur de olika planen skulle kunna se ut .

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 1 890

Ekonomi

Hyra

Hyran är enligt överenskommelse. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Boländerna är ett industri- och handelsområde i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och söder om Fålhagsleden–Tycho Hedéns väg, med en utsträckning österut till Gnistarondellen.

Företag i närheten

Det finns ett generöst utbud av diverse handel samt flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Härifrån är det mycket goda kommunikationer med buss, samt nära E4:ans södra påfart. Det finns också mycket goda gång- och cykelvägar in till city, Fyrislund och Gränby.

Länkar

Verkstadsgatan 10-14
Sökhjälp