Högsbo-Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

Victor Hasselblads gata 11

Lagerlokal med fantastiskt läge i Högsbo/Sisjön.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Övrigt

  • Storlek:

    296 m²

  • Hyra:
Lager/förrådslokal i källarplan med access via gemensam port. Lagret har en takhöjd på totalt 3 meter. Parkering i anslutning till fastigheten. Strategisk placering i Högsbo/Sisjön. Närhet till all tänkbar service (lunchrestauranger, butiker, apotek mm.) såväl som till flertalet busslinjer. För den bilburne finns goda kommunikationer via Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden.
  • Total yta

    296 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 7:20


Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo industriområde är ett grannområde till Sisjön norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Närservice:

I nära anslutning ligger köpcentrum 421, Sisjön och Linnéplatsen.

Kommunikationer:

Buss nr 58 och nr 772, hpl Amalia Jönssons Gata, i direkt anslutning till fastigheten. Lätt att komma ut på viktiga trafikleder (Söder-/Västerleden och 158:an).

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Victor Hasselblads gata 11

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör