Skriv ut

Skapa PDF

Elsa Brändströms Gata 52, Fruängen

hägersten

Representativt kontor med bra entre och utmärkt skyltläge vid E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 335 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontor i klassisk stil med träboaserade väggar i teak. Rumsindelat med stor konferensdel. Kontoret är utrustat med konferensrum, pentry, dusch och wc. Möjlighet finns att förhyra separat förråd om 66 kvm. Hiss finns, max vikt ca 500 kg. Parkeringsplatser för personbil finns att tillgå. Kostnad 500 kr/plats/månad ex moms. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 335

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett bostadstätt område ett stenkast från E4:an. Bra kommunikationer med närhet till kollektivtrafik samt med bil både norr- och söderut. Goda möjligheter för skyltning mot E4:an.

Närservice

Fruängens centrum erbjuder lunchalternativ, matvaror, bankomat och specialaffärer så som Apotek. Tio minuters bilresa söderut hittar du Kungens Kurva med varuhus som Elgiganten, IKEA, Siba, Rusta och Clas Ohlson.

Kommunikationer

Från fastigheten är det en 150 meters promenad till Tunnelbanestation "Fruängen", röd linje. Här stannar även ett antal busslinjer för transfer vidare till närliggande områden. För den bilburne är det snabb access till E4:an såväl norr-som söderut. Parkeringsplatser och endast någon minut till T-bana och mindre centrum.

Elsa Brändströms Gata 52
Sökhjälp