Fruängen | Hägersten

Favorit Dela

Elsa Brändströms Gata 52

Representativt kontor med bra entre och utmärkt skyltläge vid E4:an.

Beskrivning

Kontor i klassisk stil med träboaserade väggar i teak. Rumsindelat med stor konferensdel. Kontoret är utrustat med konferensrum, pentry, dusch och wc. Möjlighet finns att förhyra separat förråd om 66 kvm. Hiss finns, max vikt ca 500 kg. Parkeringsplatser för personbil finns att tillgå. Kostnad 500 kr/plats/månad ex moms. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!
  • Total yta

    335 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Damskon 2

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett bostadstätt område ett stenkast från E4:an. Bra kommunikationer med närhet till kollektivtrafik samt med bil både norr- och söderut. Goda möjligheter för skyltning mot E4:an.

Närservice:

Fruängens centrum erbjuder lunchalternativ, matvaror, bankomat och specialaffärer så som Apotek. Tio minuters bilresa söderut hittar du Kungens Kurva med varuhus som Elgiganten, IKEA, Siba, Rusta och Clas Ohlson.

Kommunikationer:

Från fastigheten är det en 150 meters promenad till Tunnelbanestation "Fruängen", röd linje. Här stannar även ett antal busslinjer för transfer vidare till närliggande områden. För den bilburne är det snabb access till E4:an såväl norr-som söderut. Parkeringsplatser och endast någon minut till T-bana och mindre centrum.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

JS

Förvaltare

Jan Salmelin

jan.salmelin@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 97

072- VISA NR 072- 312 20 33

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Elsa Brändströms Gata 52

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör