Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsgatan 17-19, Centrum

uppsala

Ett mycket bra kontor i gamla Riksbankshuset i centrala Uppsala!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 100 kr/m²/år. I hyran ingår värme, vatten och ventilation. Det tillkommer el, kyla, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 253 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett fint kontor beläget i gamla Riksbankshuset i Uppsala. Det äldre byggnaden är modernt med de gamla tidstypiska detaljerna bevarade. Ett bra läge i centrum med endast några minuters promenad till Resecentrum.

Utförande

Planlösning

Entré till en hall som för dig vidare in i en öppen kontorsyta med fönster åt två håll. Det finns tre avskilda rum för separat kontor eller konferensrum. Längst in i lokalen finns även personalutrymmen med lunchrum med pentry och två toaletter. Det finns även ett förråd. Lokalen ligger i det gamla riksbankshuset och har de tidstypiska detaljerna bevarade.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 253 2 100

Ekonomi

Hyra

2 100 kr/m²/år. I hyran ingår värme, vatten och ventilation. Det tillkommer el, kyla, fastighetsskatt och moms. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Företag i närheten

Detta kontor ligger i början av gågatan som ger dig tillgång till hela centrums utbud av diverse handel, lunchrestauranger och caféer.

Kommunikationer

Härifrån är det endast några minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Du tar dig även snabbt med bil till de större påfarterna kring Uppsala. Det finns bra gång- och cykelvägar härifrån runt Uppsala.

Kungsängsgatan 17-19
Sökhjälp