City | Stockholm

Favorit Dela

Birger Jarlsgatan 37

Modernt kontor i vacker fastighet centralt nära Stureplan. Här finns möjlighet att överta ett förmånligt hyresavtal, lokal på plan 4.

Beskrivning

Här finns möjlighet att överta ett förmånligt hyresavtal som löper till 2023-09-30. Bashyra 5.500kr plus drift och fastighetsskatt. Modernt kontor i vacker fastighet centralt nära Stureplan. Stilfullt renoverad av fastighetsägaren. Bra planlösning och en yteffektiv lokal med en bra blandning av rum och öppen aktivitetsbaserad yta och bra kök med sittplatser. Ljus lokal och högt i tak!
  • Total yta

    374 m2


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

MA

Mats Ahlén

mats.ahlen@extent.se

+ 46 VISA NR + 46 708 32 11 31

Marknadsförs av Shift Lokalteam AB
shiftlokal.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Birger Jarlsgatan 37

Om Shift Lokalteam AB

Shift LokalTeam är ett marknadsteam specialiserat på förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget som är personalägt bildades redan 1992. Affärsidén är att genom vårt arbete skapa nytta för hyresgäster och värde för fastighetsägare. Våra tjänster är marknadsföring/uthyrning, köp/försäljning och inventeringar. Vår hemmamarknad är StorStockholm. Våra uppdragsgivare är både fastighetsägare och hyresgäster. Vår styrka ligger till stor del i vårt strukturerade arbetssätt som gör att vi gärna hanterar större och svårare uppgifter. Till detta kan naturligtvis läggas en gedigen erfarenhet och kompetens inom olika specialistområden. Tack vare Shift-upplägget och vår metodik skapar vi förutsättningar för effektiva insatser. Vi finns i härlig kreativ miljö i Gamla Stan.

Fler annonser från denna annonsör