Hedenstorp | Jönköping

Favorit Dela

Källebacksvägen 11

Uppe på Norra Hedenstorp utvecklas nu moderna verksamhetslokaler för lager, produktion och kontor.

Beskrivning

Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.
  • Total yta

    360 m2


Ekonomi


Utförande

Byggår:

2019

Planlösning:

Byggnaden som nu är under byggnation kommer att bli ca 720 kvm i sitt grundutförande. Tanken är att du som hyresgäst får möjlighet att vara med från start och påverka utformning av planlösning samt möjligheten att påverka materialval i samråd med fastighetsägaren. Möjlighet finns även att bygga till ett entresolplan för att på så sätt skapa ytterligare lokalyta i byggnaden.


Teknisk information

Takhöjd:

6 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av industri och kontor.

Företag i närheten:

KC bil & truck, Corvara, TIP trailer service, Team Olmed, RoTool, Hoval, Svenska Tanso, Kinnarps, Rinkaby Rör, Bröderna Falck, Kaminbutiken,

Närservice:

All tänkbar närservice finns i centrala jönköping ca 10 min från lokalen.

Kommunikationer:

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40, parkeringsmöjligheter finns dessutom i anslutning till lokalen. Det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana finns.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Källebacksvägen


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

anders.martensson@quadrent.se

0709 VISA NR 0709749995

0709 VISA NR 0709749995

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Källebacksvägen 11

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör