Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Mellgrens gata 11

västra frölunda

Modern kontorslokal i Högsbo/Sisjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 205 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en modern fastighet med bra läge i Högsbo/Sisjön. Lokalen ligger i markplan och har blandad planlösning. Parkering finns direkt utanför entrén. Lokalen passar utmärkt för företag som snabbt vill kunna förflytta sig mellan kontoret och bilen, t.ex. konsulter och entreprenörer av olika slag. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 205

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer.

Närservice

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.

Dokument

Hulda Mellgrens gata 11
Sökhjälp