Årsta

Favorit Dela

Fiskhallsvägen 16

 • Kategori:

  Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 090 m²

 • Hyra:
Unikt tillfälle att förhyra en rymlig lagerlokal på Fiskhallsvägen. Totalt 1090 m² vid Årsta partihandelområde. Vid behov finns möjlighet att förhyra ytterligare ca 200 m², dvs. en total yta om ca 1300 m². Lokalen är helt nyrenoverad med modern kontorsdel, lager, lastkajer, pentry och wc. Lastning kan ske på båda sidor av lokalen, både från Fiskhallsvägen och Partihandlarvägen. OBS: ingen kyl förvaring finns i lokalen. Precis bredvid Södra Länken och ett stenkast från E4. Utmärkt läge ur logistik och kommunikationssynpunkt. Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen! Se gärna filmen som ni finner i annonsen för en snabb överblick.
 • Total yta

  1090 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Fiskhallen 1

Våningsplan:

1

Planlösning:

Anpassas efter behov.


Omgivning

Kommunikationer:

Läget strax utanför tullarna men är att betrakta som mycket centralt läge ur logistiksynpunkt. Inom gångavstånd finner du både pendeltågsstation Årstadal, tvärbanan samt flertalet busslinjer. Med bil är du direkt ute på Södra länken samt mycket nära till E4/E20 och Nynäsvägen, väg 74.


Övrig information

Övrigt:

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg. Varmt välkommen att kontakta oss!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MN

Uthyrare

Mehrab Navabi

mehrab.navabi@svenskahus.se

010- VISA NR 010-603 93 45

Marknadsförs av Svenska Hus AB
Otterhällegatan 5A
40313 Göteborg
svenskahus.se
Fiskhallsvägen 16