Bulltofta industriområde, Malm
| Malmö

Favorit Dela

Höjdrodergatan 29

Lager på Bulltofta Industriområde.

 • Kategori:

  Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  510 m²

 • Hyra:
Välkommen till denna optimala lagerlokal. Lagret är uppdelat i två separata delar enligt planlösning. Lager på strategiskt bra läge på Bulltofta industriområde. Fastigheten omges av staket och låsbara grindar efter kontorsarbetstider.Kontakta oss för mer information.
 • Total yta

  510 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flygfyren 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Närservice:

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers park.

Kommunikationer:

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.


Övrig information

Övrigt:

Generös takhöjd om ca 7,40 meter. Lagret befinner sig inom en fastighet med staket runt hela fastigheten och låsbara grindar efter kontorstid. Det finns möjlighet att köra runt hela fastigheten med tillgång till två olika in- och utfarter. Möjlighet att påverka ytskikt då lokalen är i behov av en smärre uppfräschning. (Öppning mellan lagerdelarna: bredd ca 3 meter och takhöjd ca 3 meter. Entréporten är ca 3,20 meter bred och ca 2.5 meter hög).


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Uthyrare

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
Kabingatan 9
20214 Malmö
klovern.se
Höjdrodergatan 29

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör