Skriv ut

Skapa PDF

Höjdrodergatan 29, Bulltofta industriområde, Malm

malmö

Lager på strategiskt bra läge på Bulltofta industriområde. Fastigheten omges av staket och låsbara grindar efter kontorsarbetstider.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 510 - 510 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds ett lager i markplan med port. Generös takhöjd om ca 7,40 meter. Lagret befinner sig inom en fastighet med staket runt hela fastigheten och låsbara grindar efter kontorstid. Det finns möjlighet att köra runt hela fastigheten med tillgång till två olika in- och utfarter. Möjlighet att påverka ytskikt då lokalen är i behov av en smärre uppfräschning. (Öppning mellan lagerdelarna: bredd ca 3 meter och takhöjd ca 3 meter. Entréporten är ca 3,20 meter bred och ca 2.5 meter hög). Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lagret är uppdelat i två separata delar enligt planlösning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 510 510

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Närservice

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers park.

Kommunikationer

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.

Höjdrodergatan 29
Sökhjälp