Centrum
| Helsingborg

Favorit Dela

Carl Krooks gata 18

I södra City finns trivsamma coworking kontor med inspirerande arbetsmiljöer för alla uppgifter!

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  1 - 580 m²

 • Hyra:
På World Trade Center Helsingborg finns möjlighet att hyra arbetsplats i vårt toppmoderna coworking kontor och samtidigt få tillgång till en hel företagsmiljö. Här är varje kvadratmeter skräddarsydd för olika typer av arbetsuppgifter, alltifrån zoner för koncentrerat arbete till inspirerande mötesrum för kundbesök eller kreativ brainstorming. På våningsplanet har du tillgång till stor gemensam lounge, pentry med tillgång till kaffe/te, mötesrum och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Givetvis har du även tillgång till fritt wi-fi och multifunktionsskrivare med scanning och kopiering. Om du väljer att sätta dig på någon av våra fyra World Trade Center-enheter i Malmö, Lund eller Helsingborg får du även tillgång till samtliga tre orter inkluderat i hyran! Öppen kontorslösning med olika utformade arbetsplatser i modern miljö. Möjlighet till avskildhet i ett antal fria arbets-/mötesrum. Från 1.900:-/mån. I månadsabonnemanget ingår bl a även nyttjande av kostnadsfria mötesrum. Här får det mindre kontoret tillgång till en dynamisk storkontorsmiljö där företag kommer samman och spontana möten uppstår, vare sig det rör sig om ett trevligt samtal över en kopp kaffe eller en givande affärskontakt. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.
 • Total yta

  580 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 580

Utförande

Byggår:

2016


Omgivning

Företag i närheten:

I samma byggnad ligger hotellet Radisson Blu Metropol med sin välbesökta restaurang Nelly's. I gatuplan finns ligger även populära Khai & Mui. I området pågår en omfattande utveckling av både fastigheter och torg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsgarage i huset.

Närservice:

I närliggande kvarter finns både Hemköp och ICA Kvantum, ett stort restaurangutbud, apotek och annan behövlig service. Helsingborgs centrum ligger på bara någon minuts promenad.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger bekvämt intill södra infarten från E4:an. Goda förbindelser med bussar samt Knutpunktens nya södra uppgång alldeles runt hörnet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anja Kvist

Kommersiell Förvaltare

Anja Kvist

anja.kvist@wtclund.se

+461 VISA NR +46104707013

+467 VISA NR +46702127108

Marknadsförs av World Trade Center
Carl Krooks gata 18
25225 Helsingborg
wtchelsingborg.se
Carl Krooks gata 18

Om World Trade Center

Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Centers i Malmö, Lund och Helsingborg. I Malmö finns WTC i Västra Hamnen, i Lund vid E22 i Råby och i Helsingborg vid Hotell Radisson BLU. WTC bygger på shared economy konceptet och erbjuder aktivitetsbaserade arbetsytor, kontorsrum och kontorslokaler samt kreativa möteslokaler.

Fler annonser från denna annonsör