Skriv ut

Skapa PDF

Ostmästargränd 5, Enskede-Årsta

årsta

Kontors lokal om 400 kvm, belägen i Årsta Business Park. Lokalen anpassas tillsammans med blivande hyresgäst.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 400 m²
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 400

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Årsta Park industriområde med närhet till Årsta centrum Globenområdet samt Västberga.. Inom området finns ett flertal välrenomerade kontorshyresgäster, yrkesbutiker samt servicebolag. I området finns det även gott om parkeringsplatser för kunder och personal. Fastigheten är belägen i Årsta Park industriområde med närhet till bl.a.

Närservice

Livsmedelsbutik och ett flertal lunchresturanger tex. Enskede Värdshus och Enskede rackethall finns inom gångavstånd. Både Enskede och Årsta centrum ligger inom promenadavstånd och har diverse lunchresturanger samt serviceinrättningar. Det är även en kort promenad till Årstafältet, som erbjuder fina rekreationsmöjligheter.

Kommunikationer

Avståndet till centrala Stockholm är ca 7 km och även E4/E20 nås smidigt. Med bil, beroende på trafiksituation, tar det ca 12 min till och från Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Gullmarsplan som ligger ca 9 minuters resväg från T-centralen. Tunnelbanan nås antingen genom en promenad på ca 1 km eller buss som stannar i närheten av fastigheten.

Dokument

Ostmästargränd 5
Sökhjälp