Sundbyberg
| Sundbyberg

Favorit Dela

Löfströms allé 5

Ljusa lokaler med industrikänsla.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  774 m²

 • Hyra:
Kontor i Chokladfabriken. Ljusa och trevliga våningsplan. Bemannad reception, konferenscenter, Friskis & Svettis samt restaurang i fastigheten. Bra tillgång till parkering i vårt intilliggande garage.
 • Total yta

  774 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Eken 6

Planlösning:

Flexibel planlösning som i samråd med hyresvärden kan anpassas utifrån hyresgästens behov. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning för arbetsplatser i öppet landskap samt ett flertal mötes-/konferensrum i varierande storlekar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Närservice:

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Kommunikationer:

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Philip Segenäs

Philip Segenäs

Philip.Segenas@eu.jll.com

073 VISA NR 073 543 30 10

Theodor Jarnhammar

Theodor Jarnhammar

theodor.jarnhammar@eu.jll.com

070 VISA NR 070 340 77 50

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Löfströms allé 5

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör