Ramnaslätt
| Borås

Favorit Dela

Industrigatan 29

Lagerlokal med markportar och tillhörande kontor.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  650 - 3 000 m²

 • Hyra:
Från och med årsskiftet är en lagerlokal med tillhörande kontor hyresledigt. Möjlighet finns att förhyra från 650-3 000 kvm. Lagret har en varierad takhöjd mellan 4,2-6 m och är utrustad med ett flertal markportar. Möjlighet till dusch och omklädnad finns. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!
 • Total yta

  3000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 650 3 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fjädern 4


Omgivning

Omgivning/natur:

Ramnaslätt industriområde ligger med bekvämt avstånd till R40 ca 5 km väster om Borås. Strax utanför Borås, i utkanten av ett industriområde, ligger fastigheten nära grönområden.

Närservice:

I Borås finns ett brett utbud av nöjen, kultur och service - på bekvämt avstånd. I staden finns många parker och runtom ligger flera friluftsgårdar som bra utgångspunkt för utfärder till skogar, sjöar och friluftsområden i närheten. Borås strategiska läge är ett skäl till att många företag väljer Borås. Med över 100 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen.

Kommunikationer:

Borås har järnväg i fyra riktningar och är en knutpunkt där fyra riksvägar möts. Till Landvetter flygplats är det cirka 25 minuter med bil varifrån det går att resa med direktflyg till bland annat till Stockholm, Västerås, Borlänge, Paris, London eller Bryssel. Med flygbussen är det enkelt och bekvämt att åka från och till Landvetters flygplats. Turerna går med jämna intervaller cirka 1 gång i timmen. Till Borås är det lätt att ta sig med tåg. Från Stockholm tar resan mellan 3 och 4 timmar. Det går också att åka till Borås med Kust-till-Kust banan som går från väst- till östkusten eller direkt från Varberg alternativt Uddevalla. Borås har ett väl utbyggt bussnät, där man når stora delar av Sverige smidigt. Till Stockholm åker långfärdsbussar cirka 8 gånger om dagen och till Göteborg finns förbindelser ungefär 20 gånger per dag. Med bil tar du dig lätt till Borås via riksväg 40 från Karlskrona till Göteborg, riksväg 41 från Varberg, riksväg 42 från Trollhättan och landsväg 180 från Alingsås.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

WB

Uthyrare

William Bengtsson

william.bengtsson@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 93

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal
40022 Göteborg
corem.se
Industrigatan 29

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör