Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 13, Nynäs

gävle

Fin lokla i bästa läge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 738 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

1978

Renoveringsår

2002

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 738

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Gävles huvudsakliga affärs- och shoppingdistrikt och omges av handelsfastigheter, parkeringshus, biograf, restauranger och kontorsfastigheter. Alldeles intill Fastigheten ligger Stortorget med sitt shoppingutbud med exempelvis gallerian Nian, gallerian Flanör och Åhléns. Angränsande till affärs- och shoppingdistriktet ligger Gävles centrala bostadsområden. Från Fastigheten är det enkelt att nå E4:an som går väster om staden, norrut mot Hudiksvall och söderut mot Uppsala. Fastigheten ligger cirka 500 meter från Gävle centralstation med goda tåg- och busskommunikationer.

Närservice

Det är knappt hundra meter till Stortorget; en central mittpunkt som det mesta kretsar kring. Här finns lunchrestauranger, banker, motionsanläggningar, tobaksaffärer, parkeringshus, klädesbutiker och Apoteket.

Kommunikationer

Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16) och tre järnvägar. Centralstationen ligger centralt med mycket goda tågförbindelser. Avståndet till Stockholm är knappt sjutton mil, Uppsala ligger cirka tio mil bort och till Sundsvall är det 21 mil.

Nygatan 13
Sökhjälp