Torsgatan 2

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

718 m²

Hyra

5 300 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 451,26 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Trevlig kontorslokal i ett bra läge med interntrappa på två våningsplan. Högt i tak med fin utsikt. Lokalen renoveras innan tillträde i samråd med HG.

Gångavstånd till T-Centralen. Trevlig kontorslokal med mycket bra läge med interntrappa på två våningsplan. Kombinerat med öppet arbetslandskap och arbetsrum. Flertal större arbetslandskap och mötesrum i lokalen, ett större konferensrum på vardera våningsplan. Lokalen har interntrappa och möjlighet för ingång från båda våningsplanen. Separata arbetsrum/tysta rum, pentry på varje våningsplan, 6 st toaletter varav 2 med dusch. Gångavstånd till T-centralen. Stora fönster med utsikt mot parken och högt i tak. Ritning visar nuvarande planlösning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 718 5 300

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

5300

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 451,26 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Läraren 5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten blickar ut över Norra Bantorget.

Närservice:

Hela innerstadens serviceutbud är lätt tillgängligt från den här adressen. Restauranger finns på torget tvärsöver gatan eller på kort avstånd. Gott om hotell i området.

Kommunikationer

Gott om bussar i närområdet. Kort gångavstånd till T-centralen med bla tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express. Garageplatser finns att hyra i Norra Latin.
Torsgatan 2

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier