Jönköping
| Jönköping

Favorit Dela

Herkulesvägen 52

Modern, nyproducerad kontor-/lagerlokal med attraktivt läge i Jönköping. Stora möjligheter ges för hyresgästen att påverka utformningen av lokalen.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    5 000 m²

  • Hyra:
Precis intill E4:an i södra delen av Jönköping kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etablering i helt nybyggda lokaler. Den toppmoderna lokalen lämpar sig för exempelvis butik-, kontor- och lager/logistikverksamhet. Lokalerna och den nya byggnaden utformas givetvis i samråd med tillträdande hyresgäst för att optimeras för den tänkta verksamheten. Lokalytor upp till ca 5000 kvm i bottenplanet samt ett entresolplan om ca 500 kvm passande för kontorsyta. Byggnaden har tillhörande portar och lastkaj. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler. Fastigheten ligger i ett större industriområde i Ljungarum med bara några få kilometer bort från Jönköpings centrum. Goda kommunikationer både via bil, buss samt cykel.
  • Total yta

    5000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ättehögen 4


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Ljungarums industriområde ligger i de södra delarna av Jönköping, i nära anslutning till såväl E4 som riksvägarna 40 och 47 m.fl. Industriområdet ligger nära skogklädda höjder samt ljungarums bostadsområde. Ljungarums industriområde ligger i de södra delarna av Jönköping, i nära anslutning till såväl E4 som riksvägarna 40 och 47 m.fl. Industriområdet ligger nära skogklädda höjder samt ljungarums bostadsområde. Fastigheten ligger ca 3 km söder om Jönköpings centrum i Ljungarums industriområde, som ligger längs E4:s östra sida, mellan bostadsområdena Råslätt (i väster) och Ljungarum (i öster). Den samlade industribebyggelsen i områdena Ljungarum Gamla flygfältet strax norr därom sträcker sig som ett ca 5 km långt bälte ända in till stadens centrum.

Närservice:

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, mindre industrier, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Ca 2 kvm norr om fastigheten finns Solås center med ett flertal stora butiker som XXL, Stadium Outlet, MediaMarkt, Mio, K-rauta, m.fl. 2 km söder om fastigheten finns Råslätts centrum med bl.a. Willys mataffär, bageri samt ett antal mindre butiker för närservice.

Kommunikationer:

Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till E4 som riksvägarna 40 och 47 m.fl. Från E4 så svänger du av till kraftgatan och där efter tar ni första höger på Herkulesvägen. Buss: I nära anslutning till fastigheten finns hållplats för busslinjerna 3 (Råslätt Centrum - Tokarps vändplan), 27 (Månsarp vändplan - Jönköping flygplats - Mariebo vändplan) samt 141 (Sävsjö station - Jönköpings centralstation). Direkt utanför fastighetsgränsen finns en gång- och cykelväg som löper längs med Herkulesvägen ända till Jönköpings centrum.

Vägbeskrivning:

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten. Från E4 tar du avfart 94 mot Råslätt (Ljungarum). Kör sen vidare på Kraftgatan och där efter tar ni höger in på Herkulesvägen. Herkulesvägen sträcker sig hela vägen in till Jönköping Centrum vilket gör det lätt att ta sig till fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrica Sjölund

Uthyrare

Ulrica Sjölund

ulrica.sjolund@nordicpm.se

070- VISA NR 070-6568014

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Herkulesvägen 52

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör