Entré & fasad

Backa Bergö | HISINGS BACKA

Favorit Dela

Backa Bergögata 8

Kombilokal kontor, 228m2, lager 128m2 Fint kontor med ljus planlösning, lager med port.

Beskrivning

Kombilokal kontor, 228m2, lager 128m2 Fint kontor med ljus planlösning, lager med port Plan 1, 128m2: Lager, wc, dusch Plan 2, 228m2: Kontor, mindre egna kontor och ett par större som kan användasa till 2-3 per eller som grupprum+ stor gemensam yta inklusive kök.
  • Total yta

    356 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:22

Planlösning:

Plan 1, 128m2: Lager, wc, dusch Plan 2, 228m2: Kontor, mindre egna kontor och ett par större som kan användasa till 2-3 per eller som grupprum+ stor gemensam yta inklusive kök.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

Backa Bergö ligger på Hisingen strax norr om centrala Göteborg. Området är ett relativt lågbyggt industriområde med mestadels kombilokaler. Området är trevligt och välskött och ligger vid Göta Älv och har ett antal populära restauranger och fina promenadstråk om man vill röra sig lite på lunchen.

Närservice:

Gott om restauranger på gångavstånd och all annan service ca 5 min med bil.

Kommunikationer:

Industribussar stannar vid Exportgatan ca 300 meter från byggnaden. Vid Backadalsmotet vid Stigs Center finns också busshållplatser där många bussar stannar. Lokalen ligger när E6.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CE

Camilla Engverth

camilla.engverth@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303-20 60 45

Marknadsförs av Ytterbygg AB
ytterbygg.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Backa Bergögata 8

Om Ytterbygg AB

Familjeägda Ytterbygg AB är ett väletablerat västsvenskt företag som uppför, äger och hyr ut anpassade lokaler till små och medelstora företag. Vår verksamhet startade för över 30 år sedan. Genom en mycket aktiv fastighetsutveckling har vi byggt upp ett bestånd på 160.000 kvm framförallt i Storgöteborg. Vi hyr ut anpassade lokaler i attraktiva områden. Genom att vi äger både mark och fastigheter tar vi ansvar för såväl förvaltning som service. Det gör att vi kan tillgodose de mest skiftande behov. För oss är det viktigt att kunna möta de förväntning och önskemål som du som hyresgäst har. Det är en av grundförutsättningarna i vår verksamhet. Det ska kännas och märkas att man är hyresgäst hos Ytterbygg och att vi bryr oss om - oavsett om man hyr 20 kvm eller 20.000 kvm!

Fler annonser från denna annonsör