Sollentuna | Sollentuna

Favorit Dela

Hammarbacken 8

Attraktivt höglager med kontor i Sollentuna.

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra attraktivt höglager med kontor i Sollentuna. Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svensk Näringslivs årliga kommunrakning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. Idag finns ca 4000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkann med kommunen men även med andra partners. Total area inkl entresoler 10.751 kvm. Golv area exkl entresoler 8162 kvm. Fördelning: -Höglager 6175 kvm -Lager under entresol 975 kvm -Entresol innanför lastkaj 975 kvm -Hyllentresol i tre plan 2421 kvm -Övrigt kontor mm 205 kvm
  • Total yta

    10751 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 205
Lager/Logistik 10 546

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Släpet 8

Byggår:

1988


Omgivning

Omgivning/natur:

Inom nära räckvidd nås Stinsen Köpcentrum och Sollentuna Centrum med stort utbud av affärer, caféer/restauranger och all tänkbar service. Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svensk Näringslivs årliga kommunrakning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. Idag finns ca 4000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkann med kommunen men även med andra partners.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja

Kommunikationer:

Fastigheten ligger utmed E4:an vilket gör det smidigt för den bilburne men också för den som önskar åka kommunalt. Till pendeltåget, Häggviks Station, tar det ca 7 min promenad. Ett stenkast bort går buss 522 till Sollentuna Centrum, buss 516 går till Norra Bantorget samt buss 537 mot Kista.

Skyltläge:

Ja


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claes Wallberg

Claes Wallberg

claes.wallberg@thulefastighetsutveckling.se

08-5 VISA NR 08-555 199 20

0708 VISA NR 0708-80 83 13

Marknadsförs av Thule Fastighetsutveckling AB
thulefastighetsutveckling.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hammarbacken 8

Om Thule Fastighetsutveckling AB

På Thule arbetar vi med fastighetsutveckling. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet eller optimera en befintlig lokal för en hyresgäst, tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Vi gör det enkelt för dig, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. När allt är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Fler annonser från denna annonsör