Skriv ut

Skapa PDF

Hammarbacken 8, Sollentuna

sollentuna

Attraktivt höglager med kontor i Sollentuna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 10 751 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra attraktivt höglager med kontor i Sollentuna. Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svensk Näringslivs årliga kommunrakning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. Idag finns ca 4000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkann med kommunen men även med andra partners. Total area inkl entresoler 10.751 kvm. Golv area exkl entresoler 8162 kvm. Fördelning: -Höglager 6175 kvm -Lager under entresol 975 kvm -Entresol innanför lastkaj 975 kvm -Hyllentresol i tre plan 2421 kvm -Övrigt kontor mm 205 kvm.

Utförande

Byggår

1988

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 205
Lager/Logistik 10 546

Omgivning

Omgivning/natur

Inom nära räckvidd nås Stinsen Köpcentrum och Sollentuna Centrum med stort utbud av affärer, caféer/restauranger och all tänkbar service. Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svensk Näringslivs årliga kommunrakning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. Idag finns ca 4000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkann med kommunen men även med andra partners.

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E4:an vilket gör det smidigt för den bilburne men också för den som önskar åka kommunalt. Till pendeltåget, Häggviks Station, tar det ca 7 min promenad. Ett stenkast bort går buss 522 till Sollentuna Centrum, buss 516 går till Norra Bantorget samt buss 537 mot Kista.

Skyltläge

Ja

Dokument

Hammarbacken 8
Sökhjälp