Mölndal

Favorit Dela

Alfagatan 3

Beskrivning

I det attraktiva och expansiva industriområdet Jolen finns ett modernt och nybyggt kontor att hyra. Lokalen är belägen på plan 2 i byggnaden och har en planlösning som fördelas på ett stort konferensrum, två cellkontor och ett öppet landskap. Kontorets kök är utrustat med diskmaskin, micro och kyl/frys. Här sitter ni i en trivsam miljö med modern inredning och gott om ljusinsläpp. I huset sitter idag Ehrenborg, Gunnars glas, tillmobil och Protrol. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!
  • Total yta

    205 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bildskärmen 3

Byggår:

2018

Våningsplan:

2

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Mölndal ligger det attraktiva och expansiva industriområdet Jolen, precis intill Söderleden. Härifrån är det ca 2,4 km till Mölndals Centrum och 6 km till Frölunda Torg. Den nya trevliga stadsdelen Pedagogen Park ligger på 500 meters avstånd där det finns gott om lunchrestauranger.

Närservice:

Pedagogen Park erbjuder lunchrestauranger och för den som önskar service- och shoppingutbud ligger köpcentrum 421 ett kortare avstånd bort.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger ett stenkast ifrån Söderleden och det är lätt att ta sig hit med bil, såväl som med kollektiv trafiken.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Alfagatan 3

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör