Skriv ut

Skapa PDF

Alfagatan 3

mölndal

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 205 - 205 m²
Karta

Information

Beskrivning

I det attraktiva och expansiva industriområdet Jolen finns ett modernt och nybyggt kontor att hyra. Lokalen är belägen på plan 2 i byggnaden och har en planlösning som fördelas på ett stort konferensrum, två cellkontor och ett öppet landskap. Kontorets kök är utrustat med diskmaskin, micro och kyl/frys. Här sitter ni i en trivsam miljö med modern inredning och gott om ljusinsläpp. I huset sitter idag Ehrenborg, Gunnars glas, tillmobil och Protrol. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

2

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 205 205

Omgivning

Omgivning/natur

I Mölndal ligger det attraktiva och expansiva industriområdet Jolen, precis intill Söderleden. Härifrån är det ca 2,4 km till Mölndals Centrum och 6 km till Frölunda Torg. Den nya trevliga stadsdelen Pedagogen Park ligger på 500 meters avstånd där det finns gott om lunchrestauranger.

Närservice

Pedagogen Park erbjuder lunchrestauranger och för den som önskar service- och shoppingutbud ligger köpcentrum 421 ett kortare avstånd bort.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast ifrån Söderleden och det är lätt att ta sig hit med bil, såväl som med kollektiv trafiken.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Alfagatan 3
Sökhjälp