Nacka strand | Nacka Strand

Favorit Dela

Augustendalstorget 7

En lokal med nitton arbetsplatser på öppen yta och en i eget kontor eller i ett fokusrum för arbete i lugnare miljö.

Beskrivning

Välkommen till en arbetsplats med effektiv yta och egen terrass mitt i Nacka strand. Här finns nitton arbetsplatser på öppen samarbetsyta och en i eget kontor. Kontorsrummet kan även fungera som ett fokusrum för de som vill arbeta i lugnare miljö. Här finns ett konferensrum med plats för åtta och två mindre mötesrum för enskilda samtal eller telefonmöten. I pentryt finns gott om plats för kaffe eller lunch och när vädret tillåter är det bara att kliva ut på terrassen och njuta av sol och vacker vy. Fönsterpartierna runt om lokalen ger härligt ljusinsläpp och takhöjden ger rymd. Lokalen ligger på översta våningen i Pelarhuset med direkt hissaccess från parkeringsgaraget. Pelarhuset är en knutpunkt för de som bor och arbetar i Nacka strand, mittemellan J.V. Svensons Torg och busstorget.
  • Total yta

    219 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nacka Sicklaön 13:77

Byggår:

2000


Omgivning

Omgivning/natur:

I Nacka strand möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, tandläkare, kemtvätt, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strandsmässan med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Närservice:

Många av våra hyresgäster har verkligen hittat hem i Nacka strand. Vilket inte minst märks på att de i väldigt stor utsträckning förnyar sina hyreskontrakt. För att säkerställa att våra hyresgäster får en hög service har vi ett förvaltnings- och servicekontor i Nacka strand. Det gör att vi alltid finns på plats och att du som hyresgäst enkelt har tillgång till oss. Vi erbjuder ett antal servicetjänster som reception, entréservice, catering, bud- och leveransbeställning, godshantering, säkerhet, städning, taxi och transport, larm, rondering och vaktmästeritjänster.

Kommunikationer:

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Mats Nilsson

Mats Nilsson

mats.nilsson@tamgroup.se

070- VISA NR 070-5100200

Marknadsförs av Fastighetsbolaget Augustendal KB
nackastrand.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Augustendalstorget 7