Skriv ut

Skapa PDF

Lyftkransvägen 11

skogås

Modernt lager med entresol.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 437 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna lagerlokal med entresol om 2 437 kvm. Fastigheten byggdes 16/17 och är i mycket gott skick. Lokalens ljusa och fina ytskikt skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lagerlokalen nås via fyra lastportar vilket gör det enkelt och smidigt för in- och utlastning. Lagret har endast två mittpelare vilket skapar en flexibel yta. Den fria takhöjden på 10 meter ger en god lagringsfunktion. På och under entresolplan finns personalutrymmena med kontor, pentry och omklädningsrum. Entresolplanet kan även användas som lättlager vilket utökar lagringsmöjligheterna. Den representativa receptionen på lagerplan ger ett välkomnande intryck. Fastigheten är miljöklassificerad enligt Miljöbyggnad silver. Området bjuder på industri, handel och har ett flertal restauranger samt en stor matvarubutik.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 437

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i Länna industriområde. Ett område som präglas av industrier men även en hel del handel. Flertal restauranger samt en stor matvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmedel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang.

Kommunikationer

Länna industriområde ligger med ett bra läge där du snabbt är ute på Nynäsvägen och lätt kan ta dig vidare ut på de stora motorlederna. Perfekt för de som kommer med bil och för de med mycket transporter. Kommunalt åker du enklast med pendeltåget mot Nynäshamn till Skogås där sedan buss tar dig till Länna industriområde.

Övrig information

Övrigt

Här sitter tre hyresgäster med lager och kontor i en nybyggd fastighet där den första hyresgästen flyttade in under våren 2017.

Lyftkransvägen 11
Sökhjälp