Centrum | Uppsala

Favorit Dela

Väderkvarnsgatan 14

Här har du chansen att driva ditt företag i den modernaste kontorsfastigheten i Uppsala!

Beskrivning

Här har du chansen att driva ditt företag i den modernaste kontorsfastigheten i Uppsala! Lokalytorna om totalt ca 7 700 kvm i sex våningar kommer vara fördelade på två byggnader som är sammanlänkade via källarplanet där det även kommer vara garageplatser. Välj ett traditionellt kontorslandskap, individuella rum eller ett helt aktivitetsbaserat kontor – det är ni som avgör. The Mill:s ändamålsenliga och ?exibla våningsplan möjliggör olika typer av möbleringslayouter och är anpassningsbara för att ni ska få ut maximalt av era lokaler. Har ni har en kreativ arbetsprocess baserad på workshops, utvecklings- och säljarbete, fokusorienterad IT-process eller kanske en administrativ förvaltarprocess? Domald kan erbjuda en flexibel layout och den slutgiltiga lösningen handlar främst om hur ni planerar era framtida arbetsprocesser ur ett organisations-,IT-teknik- eller möbleringsperspektiv. Traditionell möblering eller aktivitetsbaserade lösningar behöver inte heller utesluta varandra. Ofta och framgångsrikt kan en blandning av dessa kombineras för att optimera organisationens process för att på så sätt uppnå verksamhetens mål. I möbleringsförslaget har vi utgått från en mer traditionell möbleringsplan som utnyttjar byggnadens långa fasader för ljusa och utmärkta arbetsplatser, trevliga mötesfaciliteter och generösa personalutrymmen. Pausytorna kan även användas för workshops eller som en mötesplats för olika kundevent. De inre delarna utnyttjas för de praktiska faciliteterna som wc, kpr, pentry, print, data och telefonrum etc.
  • Total yta

    5900 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 5 900

Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Lokalerna kommer vara fördelade på två byggnader med en total uthyrningsbar area om ca 5 900 kvm. Byggnaderna kommer vara sammanlänkade med källarens garage. Varje plan kommer vara ca 600 - 750 kvm. Reception och entréhall bjuder in till en ljus och gästfri lounge/mottagning där besökaren kan slå sig ner, ta en kaffe och vänta i lugn och ro. Receptionen är sammankopplad med såväl ett antal mötes- och konferensrum i olika storlek som det gemensamma pausrummet /matsalen. I förslaget får de gemensamma utrymmena frikostiga mått och lokalerna vänder sig mot flera väderstreck med fina utblickar. Kundutrymmena kan även avskärmas om verksamheten kräver högre säkerhet visavi besökare och medarbetare. Arbetsplatserna är avskilda från den generösa kundytan och placerade i rum och grupper om 4 till 6 arbetsplatser per rumsenhet för att få både gruppkänsla och avskildhet för koncentrerat arbete. Här finns tillhörande faciliteter som små mötesrum för samtal, telefonrum och de praktiska utrymmena för print och kontorsförråd. Arbetsplatserna är i vår skiss uniforma och placerade i grupper om 4-6 platser. Utformningen och val av möbler kan naturligtvis varieras efter verksamhetens önskemål. Idéer som att arbeta på ett aktivitetsbaserat sätt kan prövas och då kan den ensidiga möbleringen blandas upp mellan traditionella skrivbord och andra typer av inredning som mindre touch-downplatser, större bord för arbete i grupp, samtalsplatser, kreativa platser etc. Labbet är placerat i direkt anslutning till hisshallen för att lätt kunna nås från både förrådet i källaren och den interna zonen. I skissen redovisas en del för gemensamma aktiviteter och kundaktiviteter samt en intern del för de dagliga arbetsinsatserna. Med en flexibel och varierad möblering kan de gemensamma ytorna med fördel nyttjas för spontana möten och arbetsplatser som snabbt innebär att organisationen kan växa utan att lokalerna upplevs som trånga. Förslaget har även en förtätningspotential i form av den öppna delen i arbetsytan som enkelt kan bli ett kompletterande arbetsrum. Se bifogade förslagsritningar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kv. Domald är beläget ca 800 meter från Uppsala centralstation och ca 500 meter från centrala Uppsala.

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av service med både detaljhandel, livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, kultur, sport och fritid. Se bifogade kartor.

Kommunikationer:

Kommunikationerna i området är mycket goda och trafikeras av ett flertal busslinjer. Ca 1 km från området finns en påfart/avfart till E4 som nås norrut utmed Råbyvägen alt. Vaksalagatan. Uppsala ligger i ett attraktivt pendlingsläge med närhet till både Stockholms centralstation och Arlanda flygplats.Flera tåg avgår varje timme och en resa till Stockholms centralstation med SJ:s regionaltåg tar ca 30 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claes Du Rietz

Fastighetsmäklare

Claes Du Rietz

claes.durietz@maklarhuset.se

0703 VISA NR 0703390101

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Väderkvarnsgatan 14