Skriv ut

Skapa PDF

Torsgatan 11

stockholm

Kontor ett stenkast från Centralen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 783 m²
Karta

Information

Beskrivning

Till hösten/vintern 19/20 får vi ett kontor om 783 kvm ledigt på Torsgatan 11. Här ges ni som hyresgäst möjlighet att påverka kontorets planlösning. Välj det ni tycker passar er verksamhet bäst. Ett öppet kontorslandskap eller ett rumsindelat kontor. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder utsikt över Kungsholmen och Klara sjö, vilket skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. I fastigheten huserar cafét Albert and Jack´s. Här erbjuds färska frukostfrallor, smarriga smoothies, lunch, gofika och lite till. Går lika bra att avnjuta i cafét som att ta med. I entrén finns tre hissar att tillgå. En av hissarna servar alla våningsplan, från varmgaraget och uppåt. Fastigheten är miljöklassificerad enligt Leed Gold samt Miljöbyggnad silver.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 783

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Kort promenadavstånd till flera stora knutpunkter så som: St Eriksplan Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana Centralstation och Arlanda Express

Övrig information

Övrigt

Fastigheten Klassföreståndaren 3 går även under namnet Flat Iron Building och är en av de mest spektakulära landmärkena i Stockholms innerstad. Arkitekturen påminner om det berömda huset med samma namn i New York.

Dokument

Torsgatan 11
Sökhjälp