Skriv ut

Skapa PDF

Sturegatan 6, City

stockholm

Fantastisk kontorslokal i två plan, belägen i totalrenoverad sekelskiftesfastighet vid Stureplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 8 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme och kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 540 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 927 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Denna anrika fastighet från 1880-talet är modern med bibehållen historisk charm. Fantastisk kontorslokal i två plan, belägen i totalrenoverad sekelskiftesfastighet vid Stureplan. Detta kontor erbjuder det bästa tänkbara av effektivitet och charm i kombination. Egen terass och läcker interntrappa förhöjer intrycket.

Planlösning

Utförande

Byggår

1883

Renoveringsår

2012

Planlösning

Blandad planlösning med varierande rumsstorlekar.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 927 8 500

Ekonomi

Hyra

8 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Värme och kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 540 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten, Sperlingens Backe 30, är belägen i centrum av Stockholms finansiella distrikt alldeles intill Stureplan - Stockholms mest betydelsefulla destination och mötesplats. Stureplan erbjuder kombinationen av citypuls och anrika miljöer och är ett utmärkt läge för företag som vill sitta i de exklusivare delarna av CBD. Dessutom behöver du bara korsa gatan för att nå en av stadens finaste parker - Humlegården. Östermalmstorg finns på på kort promenadavstånd.

Närservice

Mycket av Stockholms bästa shopping, restauranger, service och allt annat som hör en storstad till ligger inom några minuters gångavstånd. Tvärs över gatan ligger hotell Scandic Anglais och på på kort promenadavstånd finns Östermalmshallen med de allra bästa delikatesserna. Huset ligger intill Sturegallerian med dess alla butiker och restauranger. I närområdet finns ett flertal märkesbutiker av internationell klass.

Kommunikationer

T-Östermalmstorg, bussar och spårvagn. Nära Nybroplans båtlinje 80.

Länkar

Sturegatan 6
Sökhjälp