Stockholm

Favorit Dela

Lilla Bantorget 15

Kontor nära Centralstationen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    640 m²

  • Hyra:
Välkommen till denna nyrenoverade lokal nära Centralstationen. Lokalens stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder utsikt över Kungsholmen och Klara sjö, vilket skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Här kan vi erbjuda korttidsavtal och nyckelvärdigt om man så önskar. Mitt över gatan huserar cafét Ritorno. Här erbjuds färska frukostfrallor, smarriga smoothies, lunch, gofika och lite till. Går lika bra att avnjuta i cafét som att ta med. Fastigheten är miljöklassificerad enligt Leed Gold samt Miljöbyggnad silver.
  • Total yta

    640 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra i varmgarage i fastigheten. Kontaka biträdande förvaltare för att få mer information. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten bredvid, Läkaren 10. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen.

Kommunikationer:

Kort promenadavstånd till flera stora knutpunkter så som: St Eriksplan Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana Centralstation och Arlanda Express


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten Klassföreståndaren 3 går även under namnet Flat Iron Building och är en av de mest spektakulära landmärkena i Stockholms innerstad. Arkitekturen påminner om det berömda huset med samma namn i New York.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Fredrik Öhlin

Fredrik Öhlin

fredrik.ohlin@castellum.se

+468 VISA NR +4686023318

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Lilla Bantorget 15

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör