Borås

Favorit Dela

Elementgatan 14

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    510 m²

  • Hyra:
Utmed riksväg 40 på Viared, med bästa skyltläget finns nu en ledig kontorslokal om 510 kvm i denna nybyggda fastighet. Planlösningen utgörs av ett stort och luftigt lunchrum, två stora konferensrum, åtta kontor i varierande storlek, två omklädningsrum, vilorum och förråd. Ytorna är anpassningsbara för både kontor och lager. Vid speciella önskemål finns möjlighet till en egen lastbrygga. Ingång är i markplan med en alldles egen uteplats i anslutning till lunchrummet i sydvästläge. Välkommen att kontaka Colliers för ytterligare information!
  • Total yta

    510 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

VATTNET 5

Byggår:

2015

Planlösning:

Gott om P-platser vid fastigheten.


Omgivning

Kommunikationer:

R40 mot Göteborg, cykel- gångväg till/från Borås centrum belägen alldeles intill fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Elementgatan 14

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör