Centrum | Malmö

Favorit Dela

Södra Förstadsgatan 54

Skapa ert drömkontor på bästa läge vid Triangeln!

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att skapa ert drömkontor på bästa läge vid Triangeln! Kontorslokal om 660 kvm som kan anpassas, i samråd med fastighetsägaren och hyresgästen, till att bli toppmodernt kontor. Kontoret har fönster längs hela fasaden som släpper in ljus och ger en härlig karaktär. Helt nyproducerat kontor mitt i city, välkommen på visning! Entré från Södra Förstadsgatan och hiss till kontoret. Tillgång till parkeringsgarage.
  • Total yta

    660 m2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

På fem minuters promenadavstånd ligger Citytunnelns Triangeln station samt bussar. Utanför entrén finns flertalet restauranger, Triangelns köpcentrum samt handel och service.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Södra Förstadsgatan 54

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör