Skriv ut

Skapa PDF

Regeringsgatan 105, 1 tr, City

stockholm

Lugnt City-läge. Bra kontorslokaler med mycket konferensrum. Tillgång till fastighetsservice.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 791 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Regeringsgatan 105 sitter du mitt i City men ändå inte i den mest hektiska miljön. Huset ägs av Alecta som också har sitt huvudkontor här. Det går att få tillgång till Alectas fastighetsservice, lunchrestaurang och godsmottagning. Garageplatser finns i huset. Nära till all tänkbar service, kommunikationer, restauranger och nöjjen.

Utförande

Planlösning

Lokal i huvudsak med öppen planlösning och med flertalet konferensrum. Stort rymligt pentry med diskmaskiner och microvågsugnar. Öppen area med läcker taklanternin för ljusinsläpp. Här finns även en innergård med trädäck tillgänglig från pentryt.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 791

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Stureplan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Följ Regeringsgatan österut och det är bara ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Lokalen ligger nära flertalet restauranger och Spårvägshallarna där det finns gym. Bakom fastigheten finns en liten park och Johannes Kyrka. Inom 5 minuters promenad ligger Humlegårdsparken.

Närservice

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor. Tack vare det centrala läget finns det mesta inom några minuters promenadavstånd.

Kommunikationer

Lokalen ligger nästan längst ner på Regeringsgatan mot Birger Jarlsgatan. Det är ca 10 min gångväg från både Rådmansgatans- och Hötorgets Tunnelbanestationer. Flertalet bussar stannar nere på Birger Jarlsgatan.

Dokument

Regeringsgatan 105, 1 tr
Sökhjälp