Tallvägen 2

Södertälje , Södertälje
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

321 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Funktionellt lager med bra läge i industriområdet Södra, 500 m från E4:an.

I industriområdet Södra, 500 m från E4:an, erbjuds en lagerlokal om ca 321 kvm i bra skick. Lokalen passar främst för lagerhållning och utgörs av en öppen yta. Tilltagen port för bra in och urlastning (4x4,5m) som leder in till en gemensam inlastningsyta. Lagrets takhöjd är ca 2,3 m och vid behov finns möjlighet att utöka lagerytorna med ytterligare ca 200 kvm. Här erbjuds en kombinationen av goda in- och utlastningsmöjligheter, snabbt tillträde och ett strategiskt läge. Utanför lokalen finns en tilltagen parkeringsplats med goda parkeringsmöjligheter.

Ytor

  • Total yta:

    321 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Södra 1:25

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger ca 3 km sydost om Södertälje centrum i stort och uppbyggt industriområde, Södra. Området ligger längs E4:an och stäcker sig över både den östra och västra sidan, samt angränsar mot Södertälje hamn (Igelstaviken) i öster. Södertälje hamn är en allmän hamn och samtidigt regionens största knutpunkt för godstransporter Den samlade industribebyggelsen i området sträcker sig som ett ca 3 km långt bälte ända in till stadens centrum. I den norra delen av hamnen pågår ett detaljplanearbete för att utveckla bostäder med ett sjönära läge. Den befintliga industiytan ska utvecklas till ett attraktivt bostadsområde.

Närservice:

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, mindre industrier, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Bland annat Jacobs Restaurang inom några hundra meter samt populära Glashyttans värdshus som är väl värt ett besök. Även Service som Willys mataffär, Friskis & Svettis och Circle K nås inom ett par 100 meter. Ca 4 kvm norr om fastigheten finns Morabergs handelscenter med ett flertal stora butiker såsom Jula, Stadium Outlet, Elgiganten, Plantagen, K-rauta, m.fl. Ca 3 km nordväst ligger Södertälje centrum som erbjuder, butiker, restauranger och flertalet matbutiker.

Kommunikationer

Buss: Närmaste busshållplats nås inom 200 m och trafikeras av linjerna 754, 802 samt 788. Från Södertälje station tar resan med buss till Tallvägen ca 20 min. Tåg: På kortare gångavstånd, ca 600 -700 meter ligger pendeltågsstationen Södertälje hamn. Resan till Stockholms centralstation tar ca 40 min.
Tallvägen 2

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB