Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 19, Centrum

uppsala

CENTRALT MODERNT KONTOR I GAMLA MEJERIET.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 850 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme (141 kr/kvm/år), VA (152 kr/kvm/år), F-skatt (155 kr/kvm/år), kyla och el. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av tex en bankgaranti.
Storlek: 999 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra centrala kontorslokaler i gamla Mejeriet i centrala Uppsala. Här har du moderna lokaler med den äldre charmen bevarad om totalt 999 kvm fördelade på två plan om 157 kvm och 842 kvm.

Utförande

Planlösning

Kontorslokaler om totalt 999 kvm fördelade på två plan varav plan 1 är 842 kvm och plan 2 157 kvm. Entrén rymmer kapprum och receptionsdel och väntrum. Lokalerna har både öppna moderna ytor och avskilda rum för konferens eller enskilt kontor. En stor samlingsyta med pentry och plats för många personer. Det finns också lagerytor/förråd.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 999 2 850

Ekonomi

Hyra

2 850 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme (141 kr/kvm/år), VA (152 kr/kvm/år), F-skatt (155 kr/kvm/år), kyla och el. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av tex en bankgaranti.

Omgivning

Företag i närheten

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av service både med butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Det är mycket goda kommunikationer med endast 5 minuter till Resecentrum som är navet till Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det är bra gång, och cykelvägar i området.

Länkar

Storgatan 19
Sökhjälp