Skriv ut

Skapa PDF

Konduktörsgatan 15, Slussen

malmö

Ledig lokal för kontors- eller butiksverksamhet i Slussenområdet, Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 29 m²
Tillträde: 2020-01-01 Preliminärt tillträde Q1, 2020
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har en yta på 29 kvm. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier gör den luftig, ljus och inspirerande. Lokalen passar för butiks- eller kontorsverksamhet. Den är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet, då det inte finns imkanal eller fettavskiljare.

Planlösning

Utförande

Byggår

2020

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 29

Omgivning

Omgivning/natur

Projektet Nils ligger precis vid Drottninggatans entré till Malmö. Projektet Nils ligger precis vid Drottninggatans entré till Malmö. Byggnaden kommer att bestå av två sammanbyggda huskroppar, som ligger i vinkel med framsidan i nordväst/nordöst. Den ena huskroppen blir sex våningar hög och omfattar 30 stramt designade och yteffektiva lägenheter. Den andra huskroppen blir sju våningar med 12 ljusa lägenheter. Lokalerna kommer att finnas i bottenvåningen med fasader i olika färgskalor.

Parkeringsmöjligheter/garage

Egen parkeringsplats finns ej att tillgå, men parkeringsmöjlighet finns längs gatorna i området.

Närservice

På några tramptags avstånd finns centrala Malmö med allt man kan önska sig i form av cityhäng, nattsudd, smakupplevelser, shopping och service.

Kommunikationer

Från Slussen tar man sig lätt in till centrum oavsett om man gör det till fots, med cykel eller buss. Här är kommunikationerna goda och det är nära till Värnhemstorget, en viktig knutpunkt för Malmös kollektivtrafik. Via Malmö Centralstation kan du enkelt pendla till närliggande städer som Lund och Köpenhamn.

Konduktörsgatan 15
Sökhjälp