Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Grev Turegatan 30

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  370 m²

 • Hyra:
Välkomna till populära GT30. Här finns nu möjlighet att hyra ett kontor om 370 kvm i fina och yteffektiva lokaler med hög standard både vad det gäller teknik och ytskikt. Lokalen tar ca 50 personer klimatmässigt i öppet landskap. Som medlem i GT30 har du tillgång till all service och alla tjänster du kan behöva för att ditt företag skall trivas. Här finns en gemensam reception där personal tar hand om bland annat dina besökare, post och bud. Ett flertal olika storlekar på mötes och konferensrum med kapacitet upp till 150 personer. En worklounge där man lätt kan nätverka med de andra hyresgästerna i huset. Här finns även gym, cykelparkering och restaurang för att nämna några av de servicetjänster man kan ta del av. Läs mer om utbudet i GT30 i vår broschyr som är bifogad. Välkommen på visning!
 • Total yta

  370 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Repslagaren 29


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

GT30 är lika mycket en arbetsplats som en klubb som ett laboratorium. Det gamla bankpalatset är inrett med lounger, eventlokaler, cykelverkstad, poddstudio, gym, utegård, bageri och restaurang.

Kommunikationer:

T-bana Östermalmstorg eller innerstadsbussar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erika Wallner

Uthyrare

Erika Wallner

erika.wallner@afafastigheter.se

08- VISA NR 08- 696 43 10

Marknadsförs av AFA Fastigheter
Klara Södra Kyrkogata 18
10627 Stockholm
afafastigheter.se
Grev Turegatan 30

Om AFA Fastigheter

AFA Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 900 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

Fler annonser från denna annonsör