City
| Stockholm

Favorit Dela

Kungsbron 1, WTC

Modern kontorslokal med fina ytskick Virtuell visning finns i annonsen!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    125 m²

  • Hyra:
Ljus och modern kontorslokal högt upp i huset med en fin utsikt över Stockholm. Lokalen har mycket fina ytskick med ljusgrå textilmatta i konferens och kontorsrummen. och parkett i entrédelen. Här finns ett mindre pentry och även ett förråd. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning. Här kan du få en virtuell visning av lokalen: https://my.matterport.com/show/?m=182dcQ2CF1F&brand=0.
  • Total yta

    125 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 3

Byggår:

1989

Våningsplan:

7

Planlösning:

Idag är planlösningen kontorsrum med ett stort konferensrum för 12 personer.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastkaj

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Närservice:

Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Kommunikationer:

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Palmén

Leasing Manager

Maria Palmén

maria.palmen@newsec.se

0702 VISA NR 0702-309437

0702 VISA NR 0702-309437

Marknadsförs av Newsec
Stureplan 3, Box 7795
10396 Stockholm
newsec.se
Kungsbron 1, WTC