Skriv ut

Skapa PDF

Kungens Kurvaleden 3, Huddinge

kungens kurva

Modern lageryta med lastkaj i Kungens Kurva!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 927 - 927 m²
Tillträde: Enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

5 meter i takhöjd och lastkaj med lastportar direkt in i lokalen. Lokalen är nyligen renoverad och är mycket fräsch. Den öppna ytan är 762 m2 och består idag av öppen lagerdel med tillhörande kontor och pentry. ca: 5 kontorsrum som går att dela av eller bygga till. Stora fönsterytor gör lokalen ljus och trevlig och endast ett par pelare förekommer i lokalen vilket gör den lätt att använda. Till detta hör även ett entresol på 165 m2 som också används som lagerdel. Här är takhöjden något lägre. Det finns även ett mindre 0mklädningsrum med dusch och wc på plan 3. Tillgång till matsal och konferensrum finns även. Hela området omgärdas av ett högt stängsel samt grindar som stängs nattetid.

Utförande

Byggår

1990

Renoveringsår

2011

Våningsplan

2 av 3

Teknisk information

Takhöjd

5 m

Ventilation

FTX

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 927 927

Omgivning

Närservice

Kungens Kurva erbjuder ett mycket stort utbud av olika former av handel och är Sveriges största centrum för fordonsbranschen, så väl personbilar som tunga bilar. I Kungens Kurva bedriver bland annat Scania, MAN och Volvo verksamheter. I samma fastighet som den vakant lokalen finns även hyresgästerna Scania, Däckia, VW / Audi med flera. På fastigheten förekommer även McDonalds, INGO bränslestation och en korvkiosk.

Kommunikationer

T-bana: Skärholmen Buss: Buss 707 och 173 går i direkt anslutning till fastigheten och trafikerar Fruängen, Huddinge C, Skärholmen, Tumba och Skarpnäck.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen vid E4 i Kungens Kurva som är Skandinaviens mest omfattande handelsplats. Mycket god exponering mot E4 (skyltning på fasader ingår). På E4 pågår f n uppförande av Förbifart Stockholm som kommer ytterligare förbättra fastighetens läge, bland mycket annat kommer man uppföra ytterligare en överfart över E4.

Kungens Kurvaleden 3
Sökhjälp