Vasastan | Stockholm

Favorit Dela

Kungstensgatan 21A

Helt nyrenoverade lokaler i fastigheten Tulestationen belägen på Kungstensgatan 21A i hjärtat av Vasastan med två egna balkonger.

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en helt nyrenoverad lokal i fastigheten Tulestationen belägen på Kungstensgatan 21A i hjärtat av Vasastan. Lokalen om 573 kvm på plan 9 (5 av 5tr) kan tillträdas fr.o.m omgående och hyrs ut på flexibelt avtalslängd med möjlighet till förlängning. Lokalen är mycket ljus med stora fönster mot Kungstensgatan, Tulegatan samt fastighetens trevliga innergård. Takhöjden i lokalen är extraordinär och varierar mellan 3 - 4,5m. Taket har synliga installationer och smakfull och modern armatur. Generellt har lokalen en mycket hög standard avseende både ytskikt och teknik (belysning, ventilation mm). Se bifogade Materialpannåer. Tulestationen har under 2019 genomgått en omfattande renovering och lokalerna har fått helt nya ytskikt och teknik med en mycket hög standard. Tulestationen ritades av arkitekten Ferdinand Boberg mellan 1902–1906 och blev Stockholms elektricitetsverks huvudstation. Längs Tulegatan uppfördes den gulputsade kontorsdelen samt intilliggande verkstadsbyggnader. Gavlar och entréer är utförda av röd Övedsklostersandsten.
  • Total yta

    573 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Apotekaren 22

Byggår:

1906

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

5

Planlösning:

Lokalen på plan 9 (5tr) har en "egen" entré från Kungstensgatan 21A. Lokalen har en blandad planlösning med en bra fördelning av mötesrum, tystarum och arbetsplatser. Lokalen kan inrymma ca 54 arbetsplatser enligt föreslagen möbleringsplan, se bifogad ritning. Lokalen har dessutom två balkonger mot fastighetens innergård.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Tulestationen ingår i citys mest inspirerande och genuina kvarter och här finns närhet till det mesta. Fastigheten är omringad av all tänkbar service så som, restauranger, foodtrucks, caféer, butiker, träningsanläggningar mm.

Närservice:

All tänkbar service finns i området.

Kommunikationer:

Det är enkelt och snabbt att komma till Tulestationen oavsett om du promenerar, cyklar, åker kommunalt eller kör bil. Fastigheten ligger enbart 300 m från Rådmansgatans tunnelbanestation.


Övrig information

Övrigt:

Tulestationen har under 2018 - 2019 genomgått en omfattande renovering och lokalerna har fått helt nya ytskikt och teknik med en mycket hög standard. Tulestationen ritades av arkitekten Ferdinand Boberg mellan 1902–1906 och blev Stockholms elektricitetsverks huvudstation. Längs Tulegatan uppfördes den gulputsade kontorsdelen samt intilliggande verkstadsbyggnader. Gavlar och entréer är utförda av röd Övedsklostersandsten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AH

Anders Hansén

anders.hansen@cbre.com

+46 VISA NR +46 70 142 42 39

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungstensgatan 21A