Västra Centrum
| Jönköping

Favorit Dela

Brunnsgatan 7

Centralt belägen kontorslokal mitt i Jönköpings växande stadskärna.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Hyra:

  1650 kr/kvm

 • Storlek:

  125 m²

Lokalerna lämpar sig väl för det mindre kontoret som behöver ett centralt utgångsläge. Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Alla olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm finns i närområdet.
 • Total yta

  125 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 125 1 650

Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Lokalen är genomgående ljus och fräsch och har tidigare använts av en utbildningsverksamhet. Lokalen är idag uppdelad i ett större klassrum, datasal, reception med tillhörande kontor samt pausrum, pentry och wc. Möjlighet finns även att i samråd med fastighetsägaren anpassa lokalen utefter din verksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen har bra läge med en omgivning som utgörs av b.la kontor, butiker, bostäder, restauranger och gym.

Företag i närheten:

Lokalen ligger i närheten av flera stora företag så som Hemköp, Nordic Wellness, Izakaya Moshi, Napoleon, Katani, Familjecentralen Väster m.fl.

Närservice:

All tänkbar service finns i närområdet

Kommunikationer:

I det direkta närområdet, finns hållplats för citybussar med frekventa avgångar. Resecentrum och tågstationen når du inom ca fem minuters promenadavstånd.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge ut mot Brunnsgatan


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Mårtensson

Lokalförmedlare

Anders Mårtensson

anders.martensson@quadrent.se

0709 VISA NR 0709749995

0709 VISA NR 0709749995

Marknadsförs av Quadrent
Östra Storgatan 3
55321 Jönköping
quadrent.se
Brunnsgatan 7

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör