Nykvarn
| Nykvarn

Favorit Dela

Centrumvägen 2

170 väldisponerade kvadratmeter fördelade mellan 7 st kontorsrum på eget våningsplan. Snabbtåg och buss nås till fots inom 2 min.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    170 m²

  • Hyra:
Mitt i centrala Nykvarn ligger denna ljusa och trevliga kontorslokal om cirka 170 kvadratmeter. Lokalen ligger på en trappa där man som hyresgäst ensam disponerar hela våningsplanet. Samtliga kontor har fina ljusinsläpp, några med extra stora fönsterpartier och genomgående för hela lokalen är den generösa takhöjden som ger ytterligare rymd. Möjlighet finns till fina konferensrum då några av kontorsrum är vältilltagna och utmärkt lämpade för detta. I anslutning till lokalens ena entré finns ett funktionellt och nyligen renoverat pentry. Pentryt är ordentligt utrustat med både bl.a kyl/frys, diskmaskin, diskbänk och gott om köksskåp. Det finns också våtrumsgrupp med två WC, Lokalen har två entréer som nås via separata trapphus. Vid behov finns möjlighet att hyra förrådsyta på vinden. Parkeringsyta finns utanför byggnaden samt gästparkering inom 50 m med garagemöjligheter. Omgående tillträden är möjligt. Omgivningen bjuder bland annat på ett centrum under expansion där flera delar i stadsplanen redan färdigställts och som inom några år kommer vara fylld med ytterligare trevliga och mysiga butiker. Idag finns här flertalet restauranger och service.
  • Total yta

    170 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nykvarn 1:493

Våningsplan:

2

Antal rum:

7

Planlösning:

Lokalen är fördelade över hela det övre planet i byggnaden och inrymmer 7 st kontorsrum samt pentry och wc. Flertalet av kontoren är mycket rymliga med stora fönsterpartier.


Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Orten ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1 mil från Södertälje. Antalet invånare har vuxit med ett par tusen de senare åren och består idag av ca 10 000 personer.

Närservice:

Nykvarns centrum är under ombyggnad och kommer inom några år vara fylld med trevliga och mysiga butiker. Kända turistmål i kommunen är bl a "kakslottet" i Taxinge och Lådbilslandet. ''Det är mycket på gång i Nykvarn.

Kommunikationer:

Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd. Goda parkeringsmöjligheter erbjuds runt omkring i både garage och utomhusplatser.

Vägbeskrivning:

Nykvarn ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje. Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd.


Övrig information

Övrigt:

Arbetet med omvandling av Nykvarns nya centrum startade år 2015. Invigningen Omvandlingen av det nya centrumet har därefter fortsatt i en andra etapp under 2017/2018 som inneburit att det dels byggts ett parkeringsgarage dels byggts ett nytt lägenhetshus med 42 bostadsrätter samt butiker i bottenplan, dels byggts sex stycken stadsradhus. Detaljplanen för nya Nykvarns Centrum, Grytan 3, vann laga kraft 2014-01-15. Detaljplanen innehåller 25 000 kvadratmeter bostäder samt utökad yta för kommersiell och offentlig service - från idag 4000 kvadratmeter till 9500 kvadratmeter. Till detta kommer nya kontorsytor med upp till 4800 kvadratmeter och parkeringsytor ovan jord samt i två våningar under mark.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Centrumvägen 2

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör