Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 7 B

mölndal

Lager/kontor med perfekt läge intill E6:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 722 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lager om ca 620 kvm med port i markplan. Takhöjd ca 3.40 m. Kontor ca 100 kvm, rumsindelat.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 722

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten. Utrymme och anordning för cykelparkering finns.

Närservice

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Flöjelbergsgatan 7 B
Sökhjälp