Spånga
| Spånga

Favorit Dela

Fagerstagatan 16

Lager- & produktionslokaler i populära Lunda industriområde.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt ök

 • Storlek:

  1 000 - 3 989 m²

 • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra lager- & produktionslokaler i Lunda industriområde. Fastigheten inhyste tills nyligen Rydbergs produktion och består av totalt 3 989 m2 fördelat på cirka 560 m2 kontor, 2 150 m2 lager samt 1 280 m2 produktionsytor. Kontoren utgörs av cellkontor med tillhörande omklädningsrum, bastu och personalmatsal. Fastigheten går att dela upp i två alternativt 3 enheter med egna entréer. Fastighetsägaren är villig att diskutera viss anpassning och uppfräschning av ytorna. Fastigheten står tom idag och redo för nästa hyresgäst. En del av ytorna är förberedda för att användas som kylrum. Till lager och produktionsdelarna finns 4 portar för in- och utlastning samt en lastkaj.
 • Total yta

  3989 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000 3 989

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Furudal 7

Våningsplan:

2 av 2


Teknisk information

Ventilation:

FTX


Omgivning

Närservice:

Området Lunda är omgärdat av industri och kontorshus med vissa restauranger samt butiker. Bussar trafikerar området dagligen. samt Spånga station är belägen ca: 850 m från fastigheten. Närhet till Barkarby handelsområdet

Kommunikationer:

Pendeltåg: Spånga station

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MF

Marcus Fond

marcus@newproperty.se

0707 VISA NR 0707-755819

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Fagerstagatan 16

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör