Telefonplan
| HÄGERSTEN

Favorit Dela

Telefonvägen 30, plan 2

Hyr en ljus och rymlig lokal med mycket goda kommunikationer mitt i trendiga Telefonplan.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 300 - 2 600 m²

  • Hyra:
Välkommen till ett optimalt planerat kontor om 1300-2600 kvm med en fantastisk mix av mötesrum och öppna ytor. En effektiv lokal är A och O för att ge era medarbetare bästa förutsättningarna för att vara produktiva och fortsätta inspireras - denna lokal kan anpassas till att passa just er verksamhet! Den generösa takhöjden ger lokalen en öppen känsla med karaktär och kontoret får plats med 70-200 arbetsplatser. I området finns även många trevliga restauranger och annan service som era medarbetare kan tänkas behöva. Med Klättercenter och SATS som granne gör ni det enkelt för medarbetarna att hålla igång och satsa på hälsa och välmående. Varför inte köra nästa kickoff på klättercentret och utmana er själva? För att underlätta för er finns även en gemensam reception och konferensanläggning i huset. Dessutom! I huset finns även en lokal i markplan som kan hyras som ett komplement till kontorslokalen. Denna lokal är ca 215 kvm, har egen entré från gatan och fungerar perfekt som butik/showroom eller varför inte logistiklokal. Lokalen ligger även i direkt anslutning till lastkaj. Slå gärna en signal om ni vill veta mer. Vi erbjuder både fysiska visningar eller visningar genom FaceTime! .
  • Total yta

    2600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 300 2 600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

2008

Byggår:

1972


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Telefonplan finns markparkering för ca 600 bilar. För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Närservice:

Inom "Telefonfabrikens lokaler" och i de närmsta omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, närlivs och pressbyrå. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du populära Krubb som serverar hamburgare. Inne i området finns Addfood som har en välbesökt buffélunch, vietnamesiska restaurangen Viet Bistro som serverar god och vällagad vietnamesisk mat samt Tonic som tillhandahåller pizzor och grillat med traditionella tillbehör. Uppe vid Tunnelbanan ligger också restaurang Landet, en sushirestaurang, ytterligare en pizzeria och Söderbergs bageri och kafferosteri. Inne hos Konstfack finns restaurang Matkonst som har ekologisk prägel.  På Dialoggatan ligger SATS gym och på Tellusgången finns både Klättercentret, en frisör, en kiosk och en kemtvätt med skrädderiservice.

Kommunikationer:

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city på E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kim Grüneberger

Kim Grüneberger

kim.gruneberger@cbre.com

072- VISA NR 072-161 14 42

Linda Boman

Linda Boman

linda.boman@vasakronan.se

08-5 VISA NR 08-566 206 64

072- VISA NR 072-732 02 44

Marknadsförs av Vasakronan
Box 30074, Mäster Samuelsgatan 56
10425 STOCKHOLM
vasakronan.se
Telefonvägen 30, plan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör