Solna

Favorit Dela

Armégatan 38

Bli en del av Solnas expansiva affärsdistrikt!

Beskrivning

The Block består sammalagt av 13 500 kvadaratmeter enastående artitektur. Fastigheten har sammanlagt av sex våningar - varav fyra våningar med kontorslokaler och två våningar med garage. Ingången har en generös lobby, med öppna arbetsytor, wifi och laddstationer. Restaurang, café och gym erbjuds också. Det finns en möjlighet till gröna hyresavtal och fastigheten håller en hög teknisk standard gällande värme och ventilation. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Total yta

    1224 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Styckjunkaren 3

Våningsplan:

5

Planlösning:

Lokalen bjuder på generösa arbetsplatsytor och mötesrum tillsammans med synliga installationer och industrikaraktären. En lokal som måste ses!


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Västra Skogens & Huvudsta centrum är på gångavstånd och där finns all tänkbar service som apotek, pressbyrå, restauranger och närbutiker. Intressanta grannar är även Mall of Scandinavia och Solna Centrum.

Kommunikationer:

Det är endast 200 meters gångavstånd till närmaste tunnelbana, där den blåa linjen tar dig direkt till T-centralen på 10 minuter. Det finns även övriga transportmöjligheter i form av buss och pendel. Bilresenärer har nära till påfart av E4:an både i nordlig- och östlig riktning samt Klarastrandsleden. Cykel- och promenadstråk finns till centrala Stockholm- Stureplan, men även till närliggande grönområden som Pamas marina.


Övrig information

Övrigt:

Tillkommande kostnader är fastighetsskatt/drift (värme, kyla, ventilation)/sophantering om ca 350 kr/kvm.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Kraft

Susanne Kraft

susanne.kraft@cbre.com

073- VISA NR 073-349 87 60

073- VISA NR 073-349 87 60

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Armégatan 38