Skriv ut

Skapa PDF

Armégatan 38

solna

Bli en del av Solnas expansiva affärsdistrikt!

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 500 - 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

The Block kommer sammalagt att bestå av 13 500 kvadaratmeter enastående artitektur. Fastigheten har sammanlagt av sex våningar - varav fyra våningar med kontorslokaler och två våningar med garage. Ingången har en generös lobby, med öppna arbetsytor, wifi och laddstationer. Restaurang, café och gym erbjuds också. Det finns en möjlighet till gröna hyresavtal och fastigheten håller en hög tenkisk standard gällande värme och ventilation.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 500 500

Omgivning

Närservice

Västra Skogens & Huvudsta centrum är på gångavstånd och där finns all tänkbar service som apotek, pressbyrå, restauranger och närbutiker. Intressanta grannar är även Mall of Scandinavia och Solna Centrum.

Kommunikationer

Det är endast 200 meters gångavstånd till närmaste tunnelbana, där den blåa linjen tar dig direkt till T-centralen på 10 minuter. Det finns även övriga transportmöjligheter i form av buss och pendel. Bilresenärer har nära till påfart av E4:an både i nordlig- och östlig riktning samt Klarastrandsleden. Cykel- och promenadstråk finns till centrala Stockholm- Stureplan, men även till närliggande grönområden som Pamas marina.

Övrig information

Övrigt

Tillkommande är fastighetsskatt/media/sophantering ca 350 kr/kvm.

Armégatan 38
Sökhjälp