Skriv ut

Skapa PDF

Torsgatan 11

stockholm

Kontor med utsikt över Kungsholmen och Klara sjö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 846 m²

Information

Beskrivning

Till hösten/vintern 19/20 får vi två våningsplan om vardera 1423 kvm totalt 2846 kvm ledigt på Torsgatan 11/ Lilla Bantorget 15. Varje våningsplan kan delas för två hyresgäster med minsta lokal från 640 kvm. Här ges ni som hyresgäst möjlighet att påverka kontorets planlösning. Renovering till moderna kontor med en öppen planlösning ger plats för upp till 260 arbetsplatser. Båda våningsplanen har två entréer var vilket ger möjlighet till en extern entré för besökare och en intern entré. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder utsikt över Kungsholmen och Klara sjö, vilket skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. I fastigheten finns två representativa entréer. I en av entréerna huserar cafét Albert and Jack´s. Här erbjuds färska frukostfrallor, smarriga smoothies, lunch, gofika och lite till. Går lika bra att avnjuta i cafét som att ta med. De finns fem hissar i fastigheten. Två av hissarna servar alla våningsplan, från varmgaraget och uppåt. Fastigheten är miljöklassificerad enligt Leed Gold samt Miljöbyggnad silver.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 846

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Kort promenadavstånd till flera stora knutpunkter så som: St Eriksplan Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana Centralstation och Arlanda Express

Övrig information

Övrigt

Fastigheten Klassföreståndaren 3 går även under namnet Flat Iron Building och är en av de mest spektakulära landmärkena i Stockholms innerstad. Arkitekturen påminner om det berömda huset med samma namn i New York.

Dokument

Torsgatan 11
Sökhjälp