Skriv ut

Skapa PDF

Bolagsgatan 1, Industriområdet

svedala

Lokal på fint och mycket tillgängligt läge i Svedala, industriområdet. Suverän planlösning med stort lager, kontor och showroom med fin standard.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 008 m²
Tillträde: Tillträde enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är indelad i två delar. Den ena delen är lämpad för såväl showroom som eventuell lättare produktion och ändamålsenligt indelad i avdelningar för verksamheten. Yta ca 270 kvm. Denna del har tillgänglighet via egen mindre port. Den andra delen av fastigheten används av nuvarande fastighetsägare -men blir tillgänglig vid en kommande försäljning- och är indelad i en kontorsdel och en lagerdel. Kontorsytan är ca 108 kvm, indelad i kontors- och konferensrum. Lagerytan är ca 630 kvm och fin takhöjd och utmärkt tillgänglighet via port i markplan på byggnadens baksida. Inom fastigheten finns även en byggrätt om maximalt ca 900 kvm för det företag som behöver extra yta! Samtliga ytor är mycket funktionella och har en god standard.

Utförande

Byggår

1989

Renoveringsår

2010

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen är indelad i en kontorsdel, om ca 133 kvm, lager om ca 630 kvm samt en del som går att använda till såväl showroom som till lättare produktion eller liknande, yta ca 270 kvm.

Teknisk information

Uppvärmning

Gasvärme

Lokalen kan nås via

Fastigheten är mycket lättillgängligt belägen inom industriområdet, med bara någon minuts bilväg från E65 och all service i centrala Svedala.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 133
Lager/Logistik 875

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Utmärkta parkeringsmöjligheter invid entré och vid lageringång.

Närservice

All service inom gångavstånd!

Kommunikationer

Till fastigheten tar man sig lätt med såväl buss som bil, med cykel eller till fots!

Skyltläge

Fint exponeringsläge utmed genomfartsgata.

Bolagsgatan 1
Sökhjälp