Skriv ut

Skapa PDF

Gasverksgatan 32 A

helsingborg

Hörnlokal på Söder.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 195 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hörnlokalen på gasverksgatan 32 erbjuder ljus lokal som passar bra för butiksverksamhet och ligger nära centrum söder. Stora fönster ut åt båda gatorna genererar mycket dagsljus vilket lyfter lokalen. Idag är lokalen indelad i flera mindre rum men finns möjlighet att riva dem för en stor luftig lokal. Vid intresse kontakta oss gärna för visning och mer info.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 195

Omgivning

Omgivning/natur

Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka. Söder är under utveckling i samband med att det södergående järnvägsspåret ska grävas ner vilket ger utrymme för mer bostäder och näringsliv.

Närservice

I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, gallerian Söder, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer. Det finns även en torghandel med frukt- och grönsakshandlare, blomsterförsäljare samt fiskhandlare.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. I området finns parkeringsplatser och garage.

Gasverksgatan 32 A
Sökhjälp