Skriv ut

Skapa PDF

Köpmangatan 14, Vingåker

vingåker

Butikslokal med bästa läge i Vingåker uthyres! Härlig takhöjd, fina skyltfönster och tillhörande lager med garageport!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 502 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen passar som hantverkarlokal med showroom/butik eller som butik med tillhörande lager/kontor.

Utförande

Planlösning

Lokalen har en fin butiksdel med generös takhöjd och stora skyltfönster om ca 262 m² med två ingångar från gatan. Det finns också en tillhörande källaryta om ca 240 m² för lagerhållning som erbjuder smidig in- och utlastning via garageport (ca 2,7 m bred och ca 2,2 m hög). Lokalen skulle exempelvis passa för en hantverkare som har behov av lager och lite kontor samt showroom/butiksdel eller för en ren butiksverksamhet för diverse olika verksamheter med behov av lager. Det är möjligt att köra in en bil i källarlokalen. Takhöjden där är ca 2,7 m. Källardelen finns även två mindre förråd, wc samt trinettkök.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 262
Lager/Logistik 240

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Två garageplatser finna att hyra i huset för ca 450 kr/mån exkl. moms. Annars parkeringsmöjligheter på kringliggande gator.

Närservice

Cross frisörer finns i huset. Kims Thaiwok över gatan samt Restaurang Salambo, Ica Supermarket och Webhallen alldeles intill. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje år. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!

Kommunikationer

Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.

Övrig information

Övrigt

Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Köpmangatan 14
Sökhjälp