Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 36, Vingåker

vingåker

Attraktivt belägen lokal som tidigare tjänat som brandstation med bra elektriska garageportar, lagerytor, kontor och relaxavdelning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 211 m²
Tillträde: Omgående eller enligt ök.
Karta

Information

Beskrivning

Huset uppfördes år 1962.

Utförande

Byggår

1962

Planlösning

Lokalen har en mycket bra lager/ garageyta om ca 107 m² med två garageportar (ca 3,1 m breda och ca 3,27 m höga). Det är möjligt att köra in ett max 4 bilar i lokalen. Takhöjden i lagerdelen är ca 3,49 m. Lokalytan utgörs även av en mindre kontorsdel med wc och kapprum om ca 29 m² där takhöjden mäter ca 2,48 m. En trappa ner ligger en fräsch relaxavdelning med omklädningsrum, bastu, 2 duschar och wc om ca 29 m². Här nere finns också ett större rum om ca 46 m² med 3 fönster och en takhöjd om ca 2,43 m som tidigare nyttjats som gym. Detta rum kan också användas som kontor eller lager. Fastighetsägaren önskar hyra ut alla ytor som en helhet till samma hyresgäst. Oljeavskiljare finns! Biltvätt är inte möjligt i lokalen utan får göras på bensinstationen rakt över gatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 211

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Tre platser utanför går att hyra för 150 kr/månaden + moms. Parkeringsmöjligheter även i lokalen samt på intilliggande gator.

Närservice

Alldeles utanför lokalen finner du Dallasgrillen samt bensinstation med biltvätt. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger den rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje är. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!

Kommunikationer

Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.

Övrig information

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Storgatan 36
Sökhjälp