Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 37

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 260 - 260 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I markplan är denna kombilokal belägen om totalt 260 kvm. Ytan är fördelad på en kontorsdel på 180 kvm samt en lagerdel på 80 kvm med egen port. Lokalen har fräscha ytskikt med klinkergolv i entrén, i köksdelen samt in mot lagret. Kontorsdelen är försedd med textilmattor och undertaksplattor vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Planlösning

Kombinerad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 260 260

Omgivning

Omgivning/natur

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Närservice

Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ligger på två respektive tre kilometers avstånd. Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gruvgatan 37
Sökhjälp