Lidingö
| Lidingö

Favorit Dela

Stockholmsvägen 54

Trevliga kontor mitt i Lidingö C.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  350 - 2 000 m²

 • Hyra:
Nu ges möjlighet att få skräddarsydda kontor med bästa läge i Lidingö C. Kontoren har fönster i flera väderstreck vilket ger ett generöst, härligt ljusinsläpp och utsikt mot både torg och fin grönska. Beroende på storlek och utformning går det att få en stor pampig entré med högt i tak samt uteplats.
 • Total yta

  2000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 350 2 000

Utförande

Byggår:

1995


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns både utomhus och i garage.

Närservice:

Lidingö centrum erbjuder bra service. Här finns ca 45 butiker, caféer och restauranger. Bra mix med bland annat butikskedjor, livsmedelsbutik, Systembolaget och delikatessbutik.

Kommunikationer:

Det är lätt att ta sig till Lidingö centrum. Tunnelbanans röda linje går till Ropsten och sedan är det endast 4 minuters färd med buss 206. Den bilburna tar sig lätt med bil över Lidingöbron.


Övrig information

Övrigt:

Lidingö centrum är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, bostäder, arbetsplatser, caféer, restauranger och parkering.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SL

Sofia Lothsson

sofia.lothsson@nordier.se

0705 VISA NR 0705511594

0705 VISA NR 0705511594

Marknadsförs av Nordier Property Advisors
Hamngatan 15
11147 Stockholm
nordier.se
Stockholmsvägen 54

Om Nordier Property Advisors

Nordier Property Advisors erbjuder kvalificerade rådgivningstjänster till fastighetsägare och investerare med fokus på Norden framförallt inom fastighetstransaktioner, uthyrning och fastighetsvärdering. Vår kunskap och närvaro på fastighetsmarknaden kombinerat med erfarenhet från de finansiella marknaderna ger oss möjlighet att erbjuda helhetslösningar för våra kunder. Nordiers delägare och projektledare har en unik affärskänsla och flerårig erfarenhet av fastighetsrådgivning.

Fler annonser från denna annonsör