Högsbo
| Göteborg

Favorit Dela

Hulda Lindgrens gata 6

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  528 m²

 • Hyra:
Kombilokal i två plan i sutteräng finns nu ledig för uthyrning i Högsbo. Lagerdelen utgörs av ca 216 kvm med port och två kontorsrum. En trappa upp är kontorsdelen belägen om ca 312 kvm med ingång från trapphus samt tillgänglighet från lagret via en interntrappa. Lokalen har en social planlösning med centrerade pausytor och ett par separata förråd. WC och dusch finns på båda planen samt ytterligare ett WC finns på övre plan. Ytskikten är fräscha med textilmattor samt undertaksplattor på övervåningen vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!
 • Total yta

  528 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 9:14

Planlösning:

Kombinerad.


Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo består av sju områden; Flatås, Frölundaborg, Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös, Svalebo och Högsbo industriområde. Högsbo industriområde är ett av Göteborgs större områden för industri, handel och kontor.

Kommunikationer:

Spårvagnshållplatsen Frölunda torg är direkt ansluten till torget och belägen under jord med en vändslinga, också den under jord. Hållplatsen trafikeras av spårvagnslinjer som har Frölunda eller Tynnered som destination. År 2006 var det linjerna 1, 7 och.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Hulda Lindgrens gata 6

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör