Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 6

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 528 - 528 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kombilokal i två plan i sutteräng finns nu ledig för uthyrning i Högsbo. Lagerdelen utgörs av ca 216 kvm med port och två kontorsrum. En trappa upp är kontorsdelen belägen om ca 312 kvm med ingång från trapphus samt tillgänglighet från lagret via en interntrappa. Lokalen har en social planlösning med centrerade pausytor och ett par separata förråd. WC och dusch finns på båda planen samt ytterligare ett WC finns på övre plan. Ytskikten är fräscha med textilmattor samt undertaksplattor på övervåningen vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Planlösning

Kombinerad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 528 528

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Närservice

Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Det finns ett flertal lunchrestauranger på gångavstånd.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Hulda Lindgrens gata 6
Sökhjälp